woensdag 13 september 2023

De eerste tenten staan

En lang niet slecht! Dit is natuurlijk wel stiekum topgroep B, maar dat neemt niet weg dat we onder de indruk zijn. Bij groep 2 zijn de andere twee minis nog onderweg, we hopen ze voor donker binnen te hebben. En voor het eten - reeds geleverd - koud is. Gehaktballen, gratin, groenteschotel, halal kip en vegaburgers. Survivaleten. Hoe dan... 

Groep 4 is bezig met activiteiten op Markant na een zingende kanotocht, groep 3 is lopende naar Peeske, groep 1 zou moeten steppen naar de Dassenboom, maar is nog bezig met het loopprogramma van een uur of drie geleden. Overigens wel onze favoriete locatie met parende en daarom extreem veel herrie makende herten. 

Topmerkingen van de dag:

"steppen? Toch wel electrisch?"

"heeft Margriet al het eten gemaakt (was nog positief bedoeld ook)?"

En 7000 keer: "slapen jullie in de kooktent?" Het antwoord is dit keer ja :) We worden ook een dagje ouder & na (net geteld) 69 keer bivak bouwen en slapen, is dit - nu het er toch staat - best comfortabel. 



12 opmerkingen:

  1. Wat heerlijk dat we kunnen meegenieten van het reilen en zeilen! De tenten zien er goed uit, maar desondanks duim ik dat het droog blijft en windstil is vannacht....;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Droog blijft het, windstil is het. Koud wordt t...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hahahahaha die parende herten maken het verhaal echt extreem goed af! Dank voor deze update weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dik verdiend die kooktent๐Ÿ˜Š

    BeantwoordenVerwijderen
  5. 3 dagen zonder telefoon en dan ook nog niet-electrisch steppen. Echt afzien hoor survival kamp hahahaha. Heerlijk om thuis op deze manier mee te kunnen genieten met deze survival ervaring!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het ziet er top uit allemaal en nog redelijk frisse koppies. Ik ben heel benieuwd hoe ze en jullie in de kooktent (is daar ook een foto van?) de nacht gaan ervaren. Hopelijk heerlijk tukken! We gaan het weer zien morgen....Dank voor de update :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat zijn jullie lekker bezig!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Geweldig om alle mooie avonturen zo te lezen. Heerlijk rustig thuis ook ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ’ช. Veel plezier met het avondprogramma.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Die tipi's staan er jofel bij! Ik had de afgelopen weken beelden van ruwe, oneffen bos bodem met boomstronken en bladeren en veel insecten als duizendpoten en torren, maar deze tenten staan op een gazon waar de engelsen nog trots op zouden zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ontzettend fijn om mee te kunnen kijken zo. Hartelijk dank voor het bijhouden van het blog en de leuke foto's. Hopelijk een rustige en droge nacht!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hahaha, heerlijk deze updates en verhalen. En de vele, vele leuke foto's. Dank hiervoor! Nu is het toch alsof je er een beetje bij bent.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. T’s allemaal top enzo maar ondertussen mis ik m’n meid… dat ze lekker slaapt en morgen weer zo’n topdag mag beleven ๐Ÿ€ (iedereen btw)

    BeantwoordenVerwijderen