woensdag 13 september 2023

En we zijn los

Na een natte grijze start en twintig minuten vertraging due to een niet nader te noemen laatkomer, lijkt het vandaag nog op te gaan drogen, dus we blijven maar even zen voorlopig. Beetje slecht voor het humeur dat ons ter ore kwam dat er vapes en telefoons mee zijn: nog nooit meegemaakt en uitermate jammer. De groepen hebben de kans gekregen de spullen eerlijk in te leveren, maar op een dappere na is dat niet gebeurd. Als we het vinden mogen ze naar huis lopen. Met rugzak. 

Groep 4 heeft vandaag een pittig programma: beginnen op de MTB, kanoën, lopen, klimmen. Groep 2 komt iets relaxter weg met klimmen, jallafietsen en lopen. Dat maken ze in de rest van de week wel goed :). Iedereen doet grofweg hetzelfde programma op verschillende momenten. Groep 1 wordt natter dan nat: vlotbouwen en wateroversteek, groep 2 gaat steppen en kanoën. Een en al feest! 

Reageer vooral!  Leuk om te weten hoe jullie het thuis ervaren!

8 opmerkingen:

  1. Leuk deze blog! Het was nog een aardig klusje om e.e.a. in een 40liter rugzak te proppen. Toch kleiner dan we hadden gedacht. Dus tot in de late uurtjes nog bezig geweest om alle comfortabel passend te krijgen...hahaha! Ben heel benieuwd naar de foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om nu al te kunnen lezen wat ze gaan doen. Erg leuk. Benieuwd naar de actiefoto's.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De onderdelen klinken lekker spannend maar het weer zit volgens mij alleszins mee. Je moet er toch niet aan denken alles in de bloedhitte van afgelopen zondag te moeten doen?
    Heel gaaf dat er nu al verhalen op staan. Veel dank voor de moeite en snelheid(!), ik kijk nu al uit naar de verdere verhalen! Succes en sterkte voor de docenten die mee zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een geweldige ervaring voor de kinderen! Ik ben dankbaar voor alle tijd en moeite die u en ander schoolpersoneel hierin hebben gestoken. Ik ben er zeker van dat het de leerlingen op een veel dieper niveau met elkaar zal verbinden.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super leuk alle verhalen en prachtige foto's van geconcentreerde en ontspannen pubers!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Veel plezier! Kids vonden het best spannend volgens mij maar dat komt helemaal goed. Hoop idd niet dat ze het te koud krijgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Zeer leuke fotos en leuke berichten, jammer van de vapers.

    BeantwoordenVerwijderen