donderdag 14 september 2023

Onderweg

Groep 2 keurig op tijd vertrokken, ondanks een extreeeeeeeem slome set heren... lopend naar de kano's voor een eindje peddelen in de zon. 

Groep 1 heeft de herten overleefd en fietst nu naar Markant, waarna ze lekker gaan kanoën en de toren beklimmen. 

Groep 4 zit op Markant met teamopdrachten, gaat daarna lekker fietsen en ook de toren beklimmen.

Groep 3 is wakker geworden op Peeske, gaat outdoorprogramma draaien op Markant en daarna mountainbiken naar de Dassenboom. 

Het loopt lekker! Sfeer is overal goed, kinderen doen prima mee. Nog nooit vertoond overigens: groep 2 lag om 2230 in bed en waren 2315 stil zonder enig dreigement... Braaf.

Ook grappig: langzaam begint er irritatie te ontstaan over de mensen die alsmaar traag zijn, alsmaar willen zitten, alsmaar zorgen voor vertraging en verschuift de groepsdruk naar doorwerken in plaats van lanterfanten. Als we dat nou op school eens voor elkaar kregen...

Verschillen in kanovaardigheid zijn immens... of beter, verschil in luisteren. De achterste boten hebben duidelijk op geen enkele manier opgelet toen uitgelegd werd hoe je het snelst over het water gaat :) Wij varen er rustig achter, soms even snel voorbij en grijnzen. 


4 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijk verslag weer om de dag mee te beginnen, Margriet. En love de mentaliteit change van de kids. Hopelijk houden ze dit tot t einde van t schooljaar vast. Geniet van dag 2 en dank voor je inzet en motivatie om met onze Amsterdamse pubers ‘de wildernis’ in te trekken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi dat effect van groepsdruk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tsja, extreem slome set heren.. Duidelijk weer wat het sterke geslacht is... Leve de groepsdruk dit keer!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een heerlijk verslag en zo mooi om dit met de hele jaarlaag te doen! # bonding

    BeantwoordenVerwijderen