vrijdag 15 september 2023

Kansloos :)

2a ging ervan door met de winst, 2b ging nog wel redelijk, maar bij 2c zonk het vlot literally binnen 100 meter. Op naar de wateroversteek. 

Allemaal droog!! Wat een toppers! De foto's spreken voor zich. 

We gaan het eindspel in: boeie wie wint, het zijn echt allemaal helden! Alle begeleiders zijn ongelooflijk tevreden over hun groep, het liep overal lekker. Fijne kinderen. 

En de drie topmerkingen van vandaag:

'Ik zat bij Margriet, we zijn nu echt maten.' Ben ik het overigens volledig mee eens.  

Iemand die echt niet kon kanoën en uren deed over tien meter: 'geef mij maar wiskunde.' Hahaha, daar wordt ze volgende week aan herinnerd. 

Langsrennende kinderen: 'ik wil dit kamp nog een keer'. 

En dit was 'm dan. Survival 2023. Koud, nat - omdat ze omkieperen of erin vielen, want nul regen -, warm, gezellig, pieperig, toch niet pieperig, restaurantwaardig voedsel, verschrikkelijk stinkende kinderen en docenten, fantastische mensen van Markant, oftewel: een doorslaand succes. 

Dank voor het meekijken, dank voor het reageren en heel veel sterkte met de stinkers straks!

Survival 2023: OUT! 

21 opmerkingen:

  1. Zolang iedereen maar save&secure is en blijft 🍀

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb op de fotos gezien dat groep 1 op de allereerste dag MET rugzak op zowel vlot als wateroversteek hebben gedaan. Dus wel beetje zwakjes hoor dat groep 2 (in de wetenschap dat ze vanavond thuis slapen) zonder rugzak op het vlot zat :-). Zonder gein, respect voor alle kids dat ze deze survival met zo veel enthousiasme doorstaan! Dat komt zeker ook door de fantastische begeleiding. Petje af!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. 13.37 heeft, zekers te weten, een kind in groep 1 zitten… Top 👍🏻 ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Groep 2 had helaas naar vier tonnen, groep 1 zes. Met vier mag de bagage niet mee...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zag dat een groep toch echt minder dan vier tonnen had Hahaha!!

      Verwijderen
  5. Wat een smulverslaglegging en foto s... zo zien we meer dan als ze naar school gaan. Super leuk!! heel veel dank voor deze teambuilding booster

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dank voor hilarisch blog en fantastische foto's. We zijn jullie dankbaar dat jullie dit kamp hebben georganiseerd en onze kids de mogelijkheid hebben gegeven om op een andere manier hun grenzen te verleggen en hun jaarlaag nog beter te leren kennen. Naast vies, krijgen we ze ook terug met een onvergetelijke ervaring! Kijk nu al uit naar de verhalen van mijn koter! Begeleiding enorm bedankt voor jullie inzet&enthousiasme. Wordt enorm gewaardeerd. Geniet nog van de laatste uurtjes kamp en voor daarna: douche ze en weltrusten!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Bedankt voor de verhalen en foto's. Ontzettend genoten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heeel erg bedankt voor de geweldige verslagen en dat jullie de groepsdruk hebbenweten te kantelen naar de Beukers - complimenten! 🙏

    BeantwoordenVerwijderen
  9. > Iemand die echt niet kon kanoën en uren deed over tien meter: 'geef mij maar wiskunde.' Hahaha, daar wordt ze volgende week aan herinnerd.

    Ik hoop dat het mijn dochter was :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Als dit alles lukt waarom is het kuisen van een slaapkamer dan?!?!… Ach laat ook maar… Dank! Voor de orga/verslag/foto’s maar bovenal de ge-wel-di-ge ervaring voor m’n dochter. Dank.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heel veel dank voor al jullie goede zorgen, de foto’s en de gezellige blogs. Ik heb helemaal mee kunnen genieten!!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik denk dat we jullie van verre aan ruiken komen zometeen hahaha! Raampjes open en ga er op dus..... Heel benieuwd om naast dit fantastisch foto-verslag en hilarische blog de verhalen te horen van de kids. Heel veel dank aan alle begeleiders! Een prachtige ervaring erbij, GOUD!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Dank! Ben benieuwd of er nieuwe vriendschappen zijn gesloten door het mixen van de klassen!! En heel benieuwd naar de verhalen straks!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een heerlijke ervaringen voor deze jaarlaag zo samen! Heel veel dank Barlaeus docenten! We hebben meegenoten door de blog en foto’s. En ook voor jullie straks… lekker uitrusten!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. dank dat we konden meeleven met blog en foto's/film!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een geweldig kamp! Fantastische activiteiten! Genoten van de prachtig geschreven blog (met goede humor) en de foto’s. Heel veel dank voor al jullie inspanningen, heel bijzonder🙏🙏🙏

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ontzettend veel dank aan alle docenten voor de organisatie en begeleiding (en opvoeding!) van ons kroost. Wij hebben gesmuld van de verhalen en genoten van de foto's: waarvoor ook enorme dank (een extra taak)!! Voor straks: wel thuis en geniet van de welverdiende rust.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Bedankt voor de fantastische begeleiding, goede zorgen, het blog, de foto's en deze geweldige ervaring. Alle verhalen beginnen los te komen, dank !!

    BeantwoordenVerwijderen