donderdag 14 september 2023

T was even stil

Want helaas een vervelend akkefietje. Opgelost, naar kostte tijd.

Een update:

Groep 1 chillt allerverschrikkelijkst in de kano. Ik zie foto's met patat - weliswaar van de begeleiding, maar dat zegt genoeg over het tempo. 

Groep 2 is gesplitst in chillers en beukers, naar aanleiding van de laatste wandeling. De irritaties liepen wel echt lekker op in verband met de enorme verschillen in willende lanterfanten en willende doorlopen... We gunnen beide groepen de rust van kunnen doen wat ze willen.

Ze zijn nu bezig met de schuine helling: zie de foto's in de rode pakken. En nee, we martelen jullie kinderen niet, maar pijn doet het wel. De chillgroep deed het overigens beter dan de beukers. Speciale vermelding voor Judy: een van de kleinste smurfen, maar die nam toch een partij goed de leiding en doorstond de ergste pijn zonder krimp... Zonder haar was het de chillers niet gelukt. Bij de beukers was Tim even onmisbaar overigens. 

Groep 4 wisselt op dit moment van lopen naar fietsen. Minitriathlon, alhoewel we ze het zwemmen besparen.

Groep 3 is na een zeer uitbundig verlengde wandeling - 5 uur over 1.5 uur - nu eindelijk aan het vlotbouwen en wateroversteken. 

Ze zijn moe, maar vooral ook steeds gezelliger met elkaar en dat kost tijd. Het zij zo. We passen het programma aan waar nodig, gaan vrolijk uit van eten om 22.00 uur en zien wel waar het schip strandt. 


6 opmerkingen:

  1. Echt leuk die updates. Ik ben gewoon helemaal gekluisterd aan mn mobiel.steeds ff checken. Gelukkig duurt kamp maar 3 dagen anders kwam er niet veel uit mn handen hahahahaha. Wat een ervaring dit survival kamp. Echt top!
    Is groep 1 al bij de toren aangekomen. Of liggen die nog lekker in hun kano te dobberen en patat te eten ;-)?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een fijne foto's van pubers die lijken te genieten. (laat het ze niet weten he?) En dank voor de regelmatige updates. Ik geniet mee, en ben ook blij dat ik geen docent ben. Tjeetje wat een zware, en ook heel leuke baan hebben jullie!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super Margriet, dank voor de updates. Fijn dat we zo mee kunnen genieten.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heb zo gelachen om de foto's. Heerlijk om te lezen wat ze allemaal meemaken. Kijk uit naar de volgende updates en foto's.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Superleuk dit. Heerlijk om te zien én om te lezen Margriet. Dankjewel!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dank voor de update en foto’s weer! Wel benieuwd naar t akkefietje :) Veel plezier nog!

    BeantwoordenVerwijderen